понедељак, 28. јануар 2013.

0037 - Хобі Марини Ляхович


Хобі – фотографія

     Хоч ми всі належимо до великої родини людського роду, то все-таке ми між собою ріжнимося  в багатьох точках. Не хочу детальніше входити в ті ріжниці, але хочу звернути увагу на одну. Всі дивляться на світ з свого боку зору і бачать його по інакшому. Декому щось більше подобається а декому менше. Кожна людина має свій нахил до чогось, до праці, до спорту, до культури, але майже всі мають якусь окрему любов до чогось, що називається «хобі».
    В нашому осередку є дівчина, яка знайшла собі хобі у гарній фоторгафії. Гарні, незвичайні і цікаві фотографії можна зробити на кожному кроці і всюди, але не всі можуть це замітити і знайти у своєму оточенні красу і перенести це на добру фотографію. Марина Ляхович, здається, відчула у собі цю можливість бачити красу навколішнього звичайного середовища і перенести на зовсім незвичайну і цінну фоторгафію.


     Марина Ляхович народилася 5 вересня 1984 року у Сремській Митровиці. Закінчила середню економічну школу, бюротехнічного напрямку. Зараз є апсолвентом на Відділу психології у Новому Саді.


     «Фотографії завжди для мене були цікавими і це для мене було тільки хобі, але 2011 року почала працювати у фотографській майстерні і з тим краще впізналася з методами і секретами фотографії, їх створення та обробки.
     Державне телебачення РТС 1 у рамках передачі «Білгородська хроніка» два рази показували мої фотографії, «яблуко покрите снігом» та «дві бабусі під парасолею на +40 гр.»


     2012 року у грудневому номері спеціялізованого фотографського журналу «ReFoto» поставили і мою фоторгафію у рубриці «Foto klinika» під назвою «Iza kulisa».


     Стараюся, щоб кожна моя фотографія візуально подобалася глядачеві, але, щоб щось і розповіла. Надхнення знаходжу у, на першій погляд, звичайних речах, котрі стають особистими, коли придасте їм глибшу увагу. На все кругом себе дивлюся як на низку прикрасних фотографій. Несу у собі мрію одного дня наповнити галерею своїми улюбленими фотографіями і вислати запрошення всім, мені дорогим, людям.»


     Марина Ляхович знайшла собі гарний хобі, або хобі захопив Марину, все-одно наслідок є, що вона назбирала гарну збірку художних фотографій, а щодо її мрії одного дня наповнити галерею фотографіями і глядачами, і я приєднуюся і бажаю, щоб ця мрія чим скоріше здійснилася.

Сремська Митровиця, 28 січня 2013 року                                          Петро Ляхович










Нема коментара:

Постави коментар