среда, 23. децембар 2015.

Святий Миколай з Національної ради відвідав початкову школу у Сремській Митровиці

     22 грудня 2015 року у початковій школі ім. Йован Попович відбувся ще один урок української мови з елементами національної культури. Урок був святочний в тому дусі що учні на тому уроці мали показати все найкраще, що навчили протягом року. Це було ніби екзамен бо були присутні і батьки або бабусі і діди учнів. 


Щоб це виглядало троха і урочисто постаралася учителька Славка Канюга і все гарно зложила у коротке представління.













 Учні гарно деклямували вірші до святого Миколая і співали пісні.
     Між присутніми були і представники Національної ради української меншини Стефан Семянів і Петро Ляхович. Вони із собою принесли пакуночки, яких через Національну раду прислав святий Миколай всім учням того класу а їх було пятнацять.


 По закінченні представління до учнів звернувся Стефан Семянів заохочуючи їх що ще краще училися і похвалив за показане знання. 


Учителька Славка Канюга вручила всім учням пакуночки.


Петро Ляхович приніс новий номер «Соловейка», в якому була прилучена і книжка «Українські народні казки» у видані ГВУ Рідне Слово.



     Діти розійшлися веселі бо отримали пакуночки від святого Миколая і часопис «Соловейко» і книжку «Українські народні казки» обіцявши, що і на далі будуть добрими учнями і будуть старатися добре вивчити українську мову з елементами національної культури. 

1 коментар:

  1. Ґратoлюю Славцi Канюга за ïï старання вивищити дiтей виступами та пoхвалами, а з нею i всiм дiтям, якi учащують навчання, якi виступали i цiлiй грoмадi Украïнцiв. o Дмитрo Сенiв, кoлишнiй мешканець Змаєва

    ОдговориИзбриши