понедељак, 5. октобар 2015.

Засідання Ради фестивалю 12 Фестивалю української культури «Калина»

5 жовтня 2015 року у приміщенні Товариства «Коломийка» відбулося останнє засідання Ради фестивалю 12 Фестивалю української культури «Калина». На цьому засіданні було потрібно ще раз про організацію фестивалю, чи вдався чи ні, яких труднощів було, яке загальне враження і фінансовий звіт.


     Засіданнам головував Микола Ляхович а були присутні члени: Йозо Сапун, Петро Закамарок, Славко Микитишин, Іван Кузьма, Мирослав Калинюк і Анкіца Лукач. На засіданні були присутні і члени Організійної ради фестивалю Стефан Семянів і Петро Ляхович. Обговорено всі маніфестації фестивалю і зроблені висновки що зроблено добре а що могло бути краще і на що буде потрібно звирнути увагу на організації майбутніх фестивалів. Цей фестиваль був по організації інакший а знаємо і чому, відбувся в одному дні, співаки українських пісень співали у супроводі матриць, гості з України не мали окремий концерт а виконували свої танці між блоками домашніх товариств. Всі ці нові ідеї показалися як добрими і буде можливо їх вживати і на далі. Про етно виставку сказано що мали брати участь всі товариства а також всі товариства мали представитися з своїми співаками солістами. Про музичний розголос сказано що міг бути кращий і в майбутньому потрібно старатися щоб так і було. І на кінці прийнято що фестивальний настрій був такий як і бажалося, з багато учасників, які у даний момент були і глядачами і додавали позитивний настрій цілій маніфестації. Такий звіт проголосовано одноголосно.
     Про фінансовий звіт було менше мови бо показалося що бажані результати осягнуто, витрачено коштів у границях запланованого бюджету.

     Про все це що стосується 12 Фестивалю української культури «Калина» буде ще розмови на засіданні Національної ради української національної меншини а після того почнеться думати про наступний 13 Фестиваль «Калина» і має буде вирішено де, у котрій місцевості має відбутися.

Нема коментара:

Постави коментар